Österrikisk Afton!

4 December, 2007.

Österrikisk afton idag. Aldrig sett någon dansa så coolt. Dragspelsmusik och shottislinedancetangosalsa-aktig dans med en massa rytmik. Sjukt duktiga var de i alla fall. Pubrunda igår, Lördag varje dag här, och jag njuter!

Ingela och Matilda är de absolut coolaste av alla för tillfället, bara vi tre som kan många snapsvisor av svenskarna, och det är rejält uppskattat. Norrmännen skrålar på som sjuttsingen, vi gör så gott vi kan med våra ömmande halsar. Har aldrig varit så hes.

Pubrundan igår innebar i alla fall besök på fyra pubar där men fick en drink på varje. 10 euro kostade kalaset (eller var det tolv?) och det var makalöst roligt och ett extremt bra pris.

Har väl kanske inte riktigt koll på viken dag vi gjorde vilket, men jag försöker i alla fall. Vi lär oss en masa hur man undervisar och lär ut skidåkning för barn. En vanlig dag:

?-          Vaknar 7:30. Frukost och tjabbel om alt som hände föregående natt.

?-          8:45 samlas vi vid busstationen i Bad Gastein. Buss till stället vi ska åka på.

?-          9:30 brukar vi vara vid liften/i backen. Varje åk tar ungefär en till tre timmar, för att vi stannar och har genomgångar hela tiden. Superintressant.

?-          12:00 lunch i backen. Full kalabalik när mellan 20 till 100 personer knökar sig in på en liten alprestaurang samtidigt.

?-          13:00 fortsätter vi med egen färdighet eller utlärning. Vi försöker läa varandra, vilket innebär att vi spelar barn (mellan 3-6 ungefär) Urkul. Markuuuuuus, jag är kissenödig! Jag får inte på skidan, bråk, knuffningar, trilla och allmänt göra livet surt för den som håller i lektionen.

?-          15:30 är det buss hem till hotellet igen, där det antingen väntar afterski, eller en snabbdusch.

?-          16:30 (runtomkring) är det teori. Riktigt intressant teori, men ganska krävande i och med att alla instruktörer kommer från Norge..

?-          18:00 eller 19:30 är det kvällsmat, underbar salladsbuffé på grannhotellet.  Sammanhållningen och gemenskapen är bättre än jag någonsin hade kunnat föreställa mej.

?-          På kvällen sen är det antingen någon gemenskam aktivitet, vilket alltid slutar med att vi går ut allihopa, eller fri utgång vilket också alltid slutar med att vi går ut allihopa.

?-          2:00-5:00 kommer man hem och somnar ganska fort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0