Hemfärd (för alla andra, haha!)

7 december, 2007.

Kabaré!

Vi sätter ihop en parodi på sommer som vinter gänget (dvs. de flesta norrmännen) och hinner öva en gång. Roligare kväll har jag nog faktiskt inte upplevt. Vårt nummer blev så otroligt uppskattat! Eller rättare sagt, vårt nummer var det bästa på hela kvällen, var inte några som gjorde ett nummer som så många skrattade åt.

Ryggklappningar och beröm senare och jag börjar, lite lullig dock, allvarligt fundera på en karriär som skådespelare. Eller kanske inte. Men kul var det i alla fall.


Lördag, och alla åker hem. Men inte vi!

Alla har klarat kursen och vi ska få en loggbok hem på positiva och negativa grejer. Intresting!

Vi tre har fått jobb som skidlärare! Vi har även fixat lägenhet där vi tre ska bo. Helt okej faktiskt, bättre än vad jag trodde att vi skulle få. Fyra sängar, en soffa, ett bord, några stolar och två garderober.


För tillfället är det fest nästan vare dag, och det finns så sjukt mycket trevligt folk. Massa människor som säsongar. Dagarna går makalöst fort, vi har varit här i två veckor nu, och haft en barngrupp tillsammans med en erfaren skidlärare. Matilda hatar skidlärarjackan, medans jag tycker den är superskön för att den är så stor. Mumma! Färgen är väl kanske inte den vackraste, men skitsamma.

Har inte tröttnat på mina två änglar än, trots att vi umgås (Matildas vackra uttryck, Ingelas oförglömligt oförstående blick) twentyfour seven. Känns som det funkar bättre än bäst.

Det enda riktigt negativa med hela vår säsongsgrej är at vi inte får in något internet. Men lite fjäsk på internetcaféet så blir det nog inte så dyrt. Inte så frekvent som vanligt bara.

Blir att skriva på word på bärbara datorn och sedan infoga det på bloggen.

Men, alla där hemma i det gråa och tråkiga Sverige, hoppas att ni har det störtskönt.

Haha, saknar er inte än, men det kommer:)

Pusshej

. En and, en and, och den lilla andens vinge, en and, en and, den lilla andens vingar .

(På dansk dialekt)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0